Nieuws

Van 7-12 oktober, dagelijks om 11.00 uur een aflevering van The Peter Talks, over het Klimaat, met de beleidmakers. Opgenomen in Hotel Jakarta. Provincie Noord-Holland, Amsterdam, woningbouwverenigingen tot aan ‘ schoon pensioen ‘ en Vrije Universiteit Amsterdam.


In het Stadhuis van Amsterdam, de Stopera, staat het beeld De Onbekends Violist en 1 aflevering wordt hier opgenomen.


Onder de rook van Amsterdam bevindt zich het beloofde varkensland van Dafne Westerhof. Een goed gesprek met Dafne maar ook met de varkens


a. In het najaar, de jeugd van de Metropool Amsterdam. De inhoud gaat het om, de verdieping in de jeugd. Ik praat met betrokken partijen die een actieve rol hebben en uitgedaagd worden. Inmiddels 12 stakeholders.


Met Stadsdeelvoorzitter Maarten Poorter van Amsterdam Oost, praat ik over het Oosterpark.


B. 3 afleveringen van The Peter Talks zijn opgenomen in Boekwinkel Scheltema, Rokin Amsterdam


c. Ouder worden, Amsterdam toen en nu. Een serie van 3 met markante mensen. Barry Stevens, Christian Oerlemans en Harry Sacksioni. Opgenomen in Hotel The Grand ( Oude Stadhuis van Amsterdam) voor de Glas in Loodramen. Ook de befaamde glas in loodramen van de Nieuwe Kerk ( onderdeel van Hermitage Amsterdam) worden gefilmd en onderdeel van de uitzending.

De Nieuwe Kerk Amsterdam

Kunstkijken, met een kunsthistoricus hebben we aandacht voor 1 kunstwerk ( voorwerp). 3 Amsterdammers gaan mee, een afspiegeling van de samenleving.


Op uitnodiging van De Waddenmusea ( https://waddenmusea.nl/) bezoek ik 22-23 september de 6 musea en zoek het verhaal, de verbinding met Amsterdam ( op de fiets)